I love quotes

 “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

 

Nicola Tesla

Let's talk about Thetahealing ®

DeThetahealing® 

''Theta healing heeft mij laten ervaren dat het onmogelijke mogelijk is”

 

Theta-healing is een fysiek, spiritueel en psychologisch meditatieproces, welke op korte termijn krachtige en positieve veranderingen tot stand kan brengen.

Wat deze techniek zo bijzonder maakt, is het fenomeen dat je vanuit een geleide een-op-een meditatie in een droomstaat belandt waar het onderbewuste wordt geactiveerd. 

Doordat de hersengolven verschuiven naar de zogenaamde Theta-frequentie, kan het onderbewuste op ogenschijnlijk ‘magische’ wijze bewust worden gemaakt. 

En wanneer dit gebeurt, kun je helder inzicht krijgen op de oorzaak van dieperliggende kernproblemen, patronen en overtuigingen waarmee je wellicht al sinds langere tijd worstelt. Het doel van de healing is om de negatieve sleutelovertuigingen van bepaalde patronen te traceren, om deze en vervolgens direct te transformeren naar positieve gevoelens en overtuigingen die jou ondersteunen en die jou liefde, kracht en positiviteit geven! En ja, dit kan razendsnel gebeuren!

Tevens is Theta-healing een hele krachtige verbinding die jouw intuïtieve krachten doet ontwaken, waardoor de energie die tussen hemel en aarde voortbeweegt, kan worden waargenomen vanuit een staat van eenheidsbewustzijn.

Ofwel: een magische verbinding met de bron van bestaan.

 

 

logo-1.png

''Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate ''

- Carl Jung-

Voor wie is Thetahealing®? 

Thetahealing is voor iedereen die openstaat voor wonderbaarlijke positieve veranderingen!

 

Het is iets voor jou wanneer je de oorzaak en de oplossingen zoekt op dieperliggende vraagstukken die spelen op spiritueel, fysiek of mentaal niveau. Of wanneer je de oorzaak en de oplossingen zoekt op het ontstaan van fysieke of psychische aandoeningen zoals een burn-out, allergieën, angsten, terugkomende emoties, ADHD, verslavingen of depressie. En stel dat je innerlijke kompas de weg kwijt is en je richtig wilt geven aan je leven, dan kan thetahealing ® je op weg helpen om weer in verbinding te komen met jouw eigen pure kern waardoor je in alle liefde weer  jouw stapjes kunt zetten hier op aarde!

 Thetahealing ® kan je ondersteunen bij het volgende:

-Herleiden van fysieke of psychische aandoeningen

Gebeurtenissen herinneren vanuit het onderbewuste

-Veranderen van diepgewortelde overtuigingen en patronen

- Emoties, gedachten, gebeurtenissen en herinneringen een plek geven

-DNA activatie

- Positieve levenshouding en zelfliefde

-Verbinding met innerlijke kind en voorouders

-Contact tussen hemel en aarde

- Verbinding met de bron van onvoorwaardelijke liefde

-Manifesteren en overvloed creëren 

-Intuïtieve gaves versterken en bewustwording

Dit zijn de opties

Fairy Lights

Gratis reading

Thetahealing ®

Reading

Tijdens deze gratis reading wordt er informatie over jou levenspad uitgelezen vanuit een liefdevolle verbinding met het eenheidsbewustzijn. 

Duur: tot 20 min 

          

Voor:

€ 0,00

20200517_204557.jpg

Enkele Sessie

Thetahealing ®

Sessie

Deze op een sessie duurt circa 60 - 90 min. En kan ook online worden gepland.

Inclusief

Vooraf ontvangt u een gratis telefonisch intakegesprek.

          

Voor:

€ 70,- p / u

Voor meer info en tarieven neem contact op

Luuk Verhaeg

Review 

 In een periode van mijn leven waarin de wereld mij te veel werd en ik mezelf 'kwijt' was, kwam ik in aanraking met Thetahealing bij Morena. Open en zonder verwachting stapte ik de sessie in, alsof je even snel boodschappen ging doen. Ik kende mijzelf en ook de struggles waarmee ik te 'dealen' had, hiervoor ben ik al bij allerlei coaches en therapieën geweest. Maar geraakt worden in de kern, daar zorgde de ik wel voor dat dat niet ging gebeuren.

Maar wat er in de Thetahealing sessie gebeurde kan ik niet met woorden omschrijven. Morena bracht me door technieken in een bepaalde bewustzijnsstaat. Met een gevoel van veiligheid bracht ze mij naar innerlijke plekken waar licht op geschenen mocht worden. Voorbij alle overtuigingen die ik mezelf had wijsgemaakt. Ik werd weer in contact gebracht met mezelf in een overvloed aan zelfliefde en compassie. In mijn kracht, mijn unieke authentieke zelf. Dat wat ik dacht dat een korte sessie van 10 minuten was duurde naar verbazing meer dan 1,5 uur, waar was de tijd gebleven. De 'struggles' waarmee ik al die tijd worstelde waren als sneeuw voor de zon verdwenen en het gevoel zelfliefde en compassie waar ik mee in contact werd gebracht, draag ik vandaag de dag nog altijd met me mee. Hier ben ik Morena en deze bijzondere coaching/healing ontzettend dankbaar voor.

Hartstikke bedankt Luuk voor deze prachtige review!

Liefs Morena