Mijn verhaal

20210409_185556.jpg

Mijn verhaal

20190524_121947_edited.jpg

Voor mij bestaat er simpelweg niks mooiers dan mensen in hun authentieke kracht te zetten en ze te zien stralen wanneer ze volledig in verbinding staan met het leven! Én vooral om mensen in liefde te laten ervaren dat er zoveel meer mogelijk is en getransformeerd kan worden dan dat ze wellicht voor mogelijk houden!

 

Als klein intuïtief meisje creëerde ik eigen werelden door kunst, verhalen of muziek tot leven te laten komen. In deze wonderlijke werelden werd iedereen met elkaar verbonden. Dat was en is nog steeds mijn passie: “Harten te openen en magische werelden en verbindingen te creëren op alle mogelijke manieren’' En ja, ik doe een heleboel hihi.

Inspiratie vond ik in mezelf wanneer ik mijn ogen dicht deed en me verbond met dat “grote goddelijke iets”, wat ik toen nog niet kon plaatsen.

Door vele, destijds nog onverklaarbare, gebeurtenissen voelde ik reeds dat er meer bewoog tussen hemel en ­­­­aarde. 

En al gauw kwam ik erachter dat mijn passie om te creëren en te verbinden voortkwam uit een hele spirituele queeste. Via creativiteit en meditatieve trances kon ik me intuïtief verbinden met de onzichtbare kleurrijke wereld om ons heen. Het gaf me inzichten, genezing en de kracht om te zijn wie ik in alle volledigheid was.  Later toen ik opgroeide gaven vele nare levenslessen mij de sleutel van het rijk der wonderen, namelijk; 

''De antwoorden zijn altijd al aanwezig geweest in en rondom mezelf! Het was echter een kwestie te leren hoe ik ze kon waarnemen.''

Wanneer mensen mij vragen “Wie ben je eigenlijk en wat doe je nu allemaal precies?” Dan spreek ik vanuit mijn hart; “Ik voel me een creatief universeel wezen en mijn passie is om wonderlijke verbindingen en ruimte te creëren voor liefde, kracht, bewustwording en genezing.”

Hoe doe ik dit? Door ongelimiteerd mezelf te zijn! 

En dat gevoel van vrijheid gun ik iedereen!

Liefs,

Morena