top of page

 

      Behandelwijze

In mijn praktijk ondersteun ik jou op een toegewijde wijze gedurende een krachtig transformatieproces!

Dat houdt in dat jij een authentieke en persoonlijk afgestemde behandeling of coaching-sessie zal ontvangen.

Dus absoluut geen behandeling volgens de regels van alle boekjes, maar een behandeling speciaal voor jou, waarin een universum aan diverse technieken aan bod zullen komen. Daarnaast wordt er binnen iedere sessie ruimte gemaakt voor consulten waarin helder advies wordt gegeven en er ruimte is voor al jouw vragen!

 

Mijn droom is om jou in verbinding te brengen met jouw volledige potentiële gaves & krachten!

Om deze droom kwalitatief te kunnen vervullen, behandel ik uitsluitend twee mensen per dag. Zowel tijdens als naast de behandelingen neem ik alle tijd van de wereld voor jouw ontwikkelingsproces. Wanneer je bij mij een coachingstraject volgt kun je altijd aan de bel trekken! Dat wil zeggen dat je me kunt bereiken wanneer je mijn kennis nodig hebt of  behoefte hebt aan ondersteunende technieken & mediaties.

Ik geef oprecht veel om het welzijn van al mijn clienten, daarom is het altijd mogelijk om een vrijblijvend intakegesprek of integratiegesprek in te plannen. 

.

 Binnen mijn coachingstrajecten en behandelingen hanteer ik een intuïtieve & holistische zienswijze.

Dit betekend dat we het totaalplaatje van jouw welzijn gezamenlijk zullen transformeren tot in de diepste kern!

Ik leer jou door een magisch kader kijken om blokkades van fysieke, emotionele, mentale en spirituele aard te traceren.

 Ook zal ik jou ondersteunen om deze innerlijke blokkades te overstijgen doormiddel van verschillende behandelwijzen.

Ik laat je niet alleen begrijpen, maar ook ervaren.. dat vele antwoorden in jezelf te vinden zijn.

 

Samenwerken?

 

Wanneer je met mij samenwerkt zal ik me 100% toewijden aan jouw ontwikkelingsproces!

Ik zal je mijn hoogste level van commitment geven wanneer ook jij 100% commitment aan jezelf betoont!

 

Ik ben geen waarzegster, toekomstvoorspeller, cupido of pleisterplakker. 

In mijn coaching-sessies en behandelingen voer ik echter serieuze operaties uit op een diepe gelaagdheid van jouw totale zijn. Daarom ga ik alleen in zee met de meest gemotiveerde mensen die streven naar intuïtieve groei, bewustwording en krachtige transformaties.

Ik neem jouw doelen & wensen uiterst serieus, en zal je op alle mogelijke manieren ondersteunen wanneer ook jij bereid bent om in jezelf te investeren. En laten we hierbij eerlijk & transparant naar elkaar zijn... Ik ben geen sprookjesfee maar een realistisch mens die ook op objectieve wijze aan zal geven wanneer ik jou op bepaalde vlakken niet kan ondersteunen.

Ik ben jouw vertrouwenspersoon die het allerbeste met jou voor heeft, dus ik verwacht ook dat jij uiterst eerlijk naar jezelf kunt zijn wanneer we gezamenlijk werken aan jouw transformatie-proces! 

'' De waardevolste investering begint in jezelf!''

 

Voor mij bestaat er simpelweg niks mooiers dan mensen in hun authentieke kracht te zetten.

 Én vooral om mensen te laten ervaren dat er zoveel meer mogelijk is en getransformeerd kan worden dan dat ze wellicht voor mogelijk houden!

20220618_115543.jpg
Anker 1
20220417_171305_edited.jpg

Mijn passie voor

healing & coaching 

Als klein intuïtief meisje creëerde ik eigen werelden door kunst, verhalen of muziek tot leven te laten komen. In deze wonderlijke werelden werd iedereen met elkaar verbonden. Dat was en is nog steeds mijn passie: “Harten te openen en magische werelden en verbindingen te creëren op alle mogelijke manieren’' En ja, ik doe creëer een heleboel, hihi. Naast het begeleiden van een heleboel prachtige zielen maak ik ook visionaire kunst.

 

 Ik zet al mijn intuïtieve gaves in om professionele kunstwerken te creëren, muziekstukken te schrijven en om inspirerende gedichten en verhalen de cosmos in te weven.

Meer informatie hierover vind je via www.morenabambergerart.com

Inspiratie vond ik in mezelf wanneer ik mijn ogen dicht deed en me verbond met dat “grote goddelijke iets”, wat ik toen nog niet kon plaatsen.

Door vele, destijds nog onverklaarbare, gebeurtenissen voelde ik reeds dat er meer bewoog tussen hemel en ­­­­aarde. 

En al gauw kwam ik erachter dat mijn passie om te creëren en te verbinden voortkwam uit een hele spirituele queeste. Via creativiteit en meditatieve trances kon ik me intuïtief verbinden met de onzichtbare kleurrijke wereld om ons heen. Het gaf me inzichten, genezing en de kracht om te zijn wie ik in alle volledigheid was.  Later toen ik opgroeide gaven vele nare levenslessen mij de sleutel van het rijk der wonderen, namelijk; 

''De antwoorden zijn altijd al aanwezig geweest in en rondom mezelf! Het was echter een kwestie te leren hoe ik ze kon waarnemen.''

Wanneer mensen mij vragen “Wie ben je eigenlijk en wat doe je nu allemaal precies?” Dan kan ik slechts vanuit mijn hart spreken; “Ik voel me een creatief universeel wezen en mijn passie is om wonderlijke verbindingen en ruimte te creëren voor liefde, kracht, bewustwording en genezing.”

Hoe doe ik dit? Door ongelimiteerd mezelf te zijn en mijn creatie kracht te laten stromen! 

En dat gevoel van vrijheid gun ik iedereen!

Ik kijk er oprecht na uit om jou te ontmoeten! 

Liefs

Morena

bottom of page