Abstract Painting

Creatieve coaching

Binnen ‘Creative coaching’ maak je verbinding met jouw onderbewustzijn en intuïtie door het inzetten van creativiteit en meditatie.

Het is een actieve vorm van bewustwording door handeling en innerlijke reflectie. Met kleurpotloden, verf of stiften laat je jouw innerlijke wereld tot leven komen en leer je te luisteren naar de boodschap van je eigen creaties. Het gaat hierbij niet om het feit of je kunt tekenen of schilderen maar om het gegeven om je binnenwereld te uitten doormiddel van creativiteit.

Onder mijn begeleiding gaan we kijken wat jouw tekeningen of schilderijen je te vertellen hebben en hoe ze inzicht en reflectie kunnen geven op bepaalde vraagstukken in je huidige leven.

Het doel is om jezelf te leren uitten, je inspiratie te laten vloeien en inzicht te krijgen waardoor ruimte ontstaat voor groei, bewustwording en magische transformaties!

Of ben je al een creatieveling en wil je jouw creative talenten op een dieper niveau ontplooien? Dan is een creative traject echt iets voor jou!

Dit zijn de opties:

 

 

 

 

 

 

Cirkel van Kleurpotloden Schuine

Gratis reading

Creative coaching

In deze online een op een reading wordt informatie uitgelezen vanuit jouw onderbewustzijn via een tekening die je zelf maakt! Je kunt antwoorden krijgen op bepaalde vraagstukken van verschillende aard.

Duur: tot 20 min

 

Voor:

€ 0,00

Elephant Schilderij

Creative session

Creative coaching

Dit is enkele een op een sessie waarin ik je overzicht en antwoorden kan geven op bepaalde vraagstukken door het uitlezen van jouw tekening of schilderij. 

inclusief materialen

Voor:

€ 70,- p / u

Review 

IMG-20210208-WA0010_edited.jpg

Monique 

Ik ben in december 2020 bij Morena geweest voor (online) Creative Coaching. Ik stond op het punt een belangrijke beslissing in mijn leven te nemen en worstelde met heel wat vragen en onzekerheden. Morena heeft me hier tijdens Creative Coaching mee geholpen.

In een sessie Creative Coaching liet Morena me stap voor stap contact maken met mijn onderbewuste. Toen ik op het onderbewuste niveau was gekomen kon ik gaan tekenen. Ik tekende het eerste wat in me opkwam en enigszins verwonderd zag ik een tekening verschijnen die ik nooit gemaakt zou hebben als ik niet op dat onderbewuste niveau had gezeten. Morena ging deze tekening analyseren. Ze kon feilloos aan mijn tekening aflezen waar ik mee worstelde, zowel over zaken waar ik haar over had verteld als over dingen waar ze niets over wist en waar ik diep van binnen inderdaad mee zat. Ik kreeg door haar analyse en hetgeen ik zelf voelde tijdens het tekenen een veel duidelijker beeld van de dingen waar ik tegenaan liep… en zo ook de oplossingen. 

Ik kan Creative Coaching bij Morena echt aanraden! Het is heel bijzonder wat ze doet, zeker iets om een keer te proberen als je ergens tegenaan loopt.  Ik heb veel gehad aan mij sessie, het heeft me veel duidelijkheid en vertrouwen gegeven over de beslissing die ik op het punt stond te maken.  Morena begeleid je stap voor stap, staat open voor alle vragen (of opmerkingen) en neemt de tijd voor je. Ik heb het online gedaan i.v.m. corona, ik kan me voorstellen dat fysiek fijner is, maar online werkte het ook erg goed!!

Dankjewel Monique voor de mooie review! 

Liefs Morena