I love quotes

“You must be the change you wish to see in the world.”

 

Albert Einstein

Let's talk about Coaching

Wat is Spiritual healing?

De intentie van spiritual healing is simpel;

Ik ga je helpen om op een dieper niveau bewust te worden van jouw unieke intuïtieve ofwel spirituele krachten die grote veranderingen zullen brengen in de grootste storm van je leven!

 Met heel mijn hart en ziel bied ik verschillende coachingstrajecten

 of consulten aan om mensen volledig in verbinding te brengen met zichzelf, hun passies en de wereld om hen heen. Ik ondersteun mensen om harmonie en overzicht te creëren in de grootste stormen van hun leven. Ook leer ik mensen hoe ze om kunnen gaan met de energetische wereld om ons heen.

Zodat ze weer helder kunnen voelen vanuit hun intuïtieve krachten en erna kunnen handelen in vertrouwen.

Binnen verschillende coaching-sessies laat ik mensen voelen en ervaren dat er meer mogelijk is dan ze wellicht voor mogelijk hielden!

In alle liefde probeer ik het beste in hen naar voren te halen door in te inzoomen op ieders unieke kwaliteiten en verborgen gaves. Ook probeer ik mensen bewust te maken van hun innerlijke blokkades en pijnpunten zodat we deze kunnen transformeren.

Mooi mens, Jij bent zo uniek!

Jij bent zo krachtig en waardevol!

Ik ga je laten ervaren dat de antwoorden in je zitten!

''Intuition is the whisper of the soul ''    

                    -Jiddu Krishnamurti-

Voor wie is Spiritual healing

Wie je ook bent, waar je ook bent en wat je ook doet in het dagelijks leven...

 '' We bewandelen allen de paden naar onze dromen! ''

En wanneer je dit doet kan het zomaar zijn dat je verdwaalt en dat je op een doodlopend pad terecht komt.

Of dat je geconfronteerd wordt met vervelende obstakels, terugkerende emoties, frustraties en negatieve gedachten. Ook kun je gaandeweg iets hebt ontdekt waar je dringend antwoorden op zoekt maar niet weet hoe te beginnen.

 Het kan zelfs zo aanvoelen dat je innerlijke kompas door omstandigheden stuk is gelopen en de wijzertjes geen richting meer kunnen aangeven. 

Gevoelens van angst, twijfel en zelfvertrouwen spelen dan gauw een rol.

Wanneer je voor langere tijd verdwaalt bent in een vicieuze cirkel kan je uitgeput raken en nauwelijks energie hebben om datgene te manifesteren wat je graag wilt.

 '' Velen mensen raken in deze tijd letterlijk verdwaald binnen de muren van onze samenleving.''

Voel jij je eenzaam of verdwaalt binnen een bepaald patroon waar je niet uitkomt ? Ervaar je innerlijke onrust of blokkades?

 Heb je een duwtje in de rug nodig? Een luisterend oor? Harmonie en overzicht? Streef je naar een diepere verbinding jezelf, anderen en de wereld om je heen? Wil je vanuit onvoorwaardelijke liefde jouw stapjes zetten?

Dan is een spiritueel consult wellicht  iets voor jou! 

Trajecten en consulten

Binnen spiritual healing maak je op een diep niveau verbinding met je eigen ik.

We gaan samen kijken hoe jij gebalanceerd in het leven kan staan en intens kunt genieten van jouw levenspad, relaties met anderen en de wereld om je heen. Ik ga je helpen om jouw innerlijke kwaliteiten en wijsheden te leren zien en hoe je erin kunt groeien en mee om kunt gaan in je dagelijks leven.

Spirituele coaching is iets voor jou wanneer je  snakt naar verandering,  antwoorden of verbondenheid maar niet weet hoe en waar te beginnen. Het kan ook zo zijn dat je jouw creatieve talenten en gaves wilt ontplooien en daar begeleiding bij nodig hebt. Of sterker nog je vraagt je af wat je zielenmissie is en hoe je meer vanuit je hart kunt leven.

Het is ook iets voor jou wanneer je voor langere tijd hebt geworsteld met patronen van negativiteit, angsten, onzekerheden en nare emoties of wanneer je moeite hebt om tot actie te komen. 

 

Ik ga je helpen om negatieve patronen en blokkades te doorbreken en om overzicht te creëren zodat je weer helder vanuit je intuïtie de stapjes kunt zetten vanuit onvoorwaardelijke liefde. 

Tijdens een spiritueel consult kunnen we aan het volgende werken:

- Energieveld reinigen

- Verwijderen van fysieke/ mentale blokkades

- Antwoorden op dromen en visies

- Verbinding met engelen, voorouders of gidsen

- Verbinding met het goddelijke in jezelf en je intuïtieve gaves

- Verbinding met onvoorwaardelijke liefde en de bron van bestaan

- Verbinding met de natuur, dieren en de natuur in jezelf.

- Verwerken van emoties / trauma's

- Verbinding met hogere zelf en je zielenmissie

 

Dit zijn de opties:

 

 

 

         

Sterrencluster

Gratis reading

ISpirituele coaching

In deze gratis reading wordt er informatie uitgelezen vanuit jouw hogere zelf. Je kunt antwoorden krijgen op dromen of visies, verbinding maken met engelen, gidsen of voorouders.

Duur: tot 20 min

Voor:

€ 0,00 

Burst van Licht

Enkele Sessie

ISpirituele coaching

Deze enkele een op een sessie kan

zowel online als op afstand worden gepland. Voor meer info neem contact op.

Inclusief

Vooraf ontvangt u een gratis telefonisch intakegesprek.

Voor:

€ 70,- p / u

Paardebloem bladeren

Rowan Smeets

Review 

Met veel trots en dankbaarheid mag ik zeggen, dat Morena in korte tijd één van mijn allerbeste vriendinnen is geworden. Ik heb haar leren kennen als een hartelijk, liefdevol en onbaatzuchtig mens. En het is mede dankzij haar, dat ik mij niet meer eenzaam voel op deze planeet. 

 

Bij deze nog een persoonlijke boodschap naar jou toe lieverd: “Een diep dankjewel vanuit mijn hart voor onze vriendschap. Ik ben eindeloos dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen.”

 

Morena is een prachtige, jonge vrouw, die mij ontzettend heeft verrast en geraakt met haar diepgaande wijsheid, welke van een niveau is dat men zou verwachten bij de oude, wijze sjamanen. Het is werkelijk wonderbaarlijk hoe zij op haar relatief jonge leeftijd in staat is om in tijden van hevige persoonlijke turbulentie, de inzichten en harmonie te verschaffen die nodig zijn om gebeurtenissen en situaties te overstijgen.

 

In mijn persoonlijke leven kamp ik sinds kinds af aan met gevoelens zoals mij niet thuis voelen, anders zijn, depressiviteit, maar ook suïcidale gedachten en tendensen en hevige stemmingswisselingen. Zo lang ik me kan herinneren ben ik emotioneel compleet uit balans met niet alleen psychische maar ook fysieke klachten tot gevolg. Ontspannen lukt mij zeer moeilijk en in de afgelopen jaren hebben de nodige triggers in mijn liefdesrelatie zelfs met enige regelmaat paniekaanvallen veroorzaakt. Temidden van een situatie welke weer dreigde uit te monden in een paniekaanval, was Morena daar en wist zij mij binnen letterlijk een split-second volledig tot rust te brengen. Dit gebeurde op een bekrachtigende, energetische wijze. Daarnaast ook met behulp van haar ongekende diepgaande empathie, kennis en wijsheid. 

Waneer het je bereid bent af te stemmen op jouw hoogste waarheid, zul je merken dat Morena al heel gauw weet waar jouw (onderdrukte of onbewuste) pijn en knelpunten zitten, alsmede jouw (onderdrukte of onbewuste) persoonlijke behoeftes en verlangens. En om het helemaal af te maken: zij kan jou helpen zien wat er in een situatie nodig is ivoor jou (en de ander) om tot een harmonieuze staat te komen, waarin je in volledige rust, ontspanning en overgave kunt accepteren en omgaan met dat wat is. Dit, terwijl ze jou weer in contact brengt met jouw eigen kracht. Mijn paniekaanval kreeg niet eens een káns. Alles was meteen kalm, gerelativeerd, logisch en oké. Ik voelde me zo sterk in mijzelf staan en alsof mijn bewustzijn meteen enkele niveaus was gestegen. Ik voelde dit keer oprecht: alles komt goed en ik kan alles aan, wat er ook op mijn pad moge komen. 

 

Morena is één van die mensen die enkel in staat zijn om hun werk te doen wanneer het vanuit hun hart en ziel komt. En wat ben ik dankbaar dat zij haar passie heeft gevonden zodat zij doet waar zij het allerbeste in is en waarvoor zij hier gekomen is: mensen helpen te helen, te transformeren en naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen.

 

En wanneer ik haar nodig heb omdat ik door een moeilijke tijd ga: is zij daar. Want zij houdt van mensen en helpt je graag, met alle liefde.

Hartstikke bedankt Rowan voor deze prachtige review!

Liefs Morena