top of page
pexels-ron-lach-8262603.jpg

Met heel mijn hart en ziel bied ik verschillende behandelingen aan om mensen volledig in verbinding te brengen met hun eigen pure krachtbron. Vanuit een hoge staat van bewustzijn ondersteun ik mensen om harmonie en overzicht te creëren in de grootste stormen van hun leven. Ook leer ik mensen hoe ze om kunnen gaan met sferen en hooggevoeligheid en overprikkeling.Zodat ze weer helder kunnen voelen vanuit hun intuïtieve krachten en erna kunnen handelen in rust en vertrouwen.

Binnen verschillende behandelingen breng ik mensen in een diepe ruststaat waarin blokkades van verschillende aard worden opgelost.

In alle liefde probeer ik het beste in hen naar voren te halen door in te inzoomen op ieders unieke kwaliteiten en verborgen gaves. Daarnaast probeer ik mensen bewust te maken van hun innerlijke pijnpunten zodat we deze kunnen transformeren. En zodat er weer ruimte ontstaat voor verbinding, passie, diepe ontspanning & vreugde,

Er is meer dan dat we met het blote oog kunnen waarnemen.

We leven in een wereld van sferen die beleefd kunnen worden op onderbewust niveau.

Tijdens een Soulrealing of reading kunnen we aan de volgende dingen aandacht besteden:

- Energieveld / chakra's reinigen

- Channeling van egergieen

Uitgebreide energetische reading

- Verwijderen van fysieke/ mentale blokkades

- Diepe trance ontspanning en verminderen van stress

- Antwoorden op dromen en visies

- Lichamelijke ontspanning en massage

- Verbinding tussen hemel en aarde

- Verbinding met het goddelijke in jezelf en je intuïtieve gaves

- Verbinding met onvoorwaardelijke liefde en de bron van bestaan.

- Verwerken van emoties / trauma's

- Hooggevoeligheid

- Verbinding met hogere zelf en je zielenmissie

- Aarden en verbinden

Soulreading & Soundhealing

Is een Soulrealing iets voor jou? 

Wie je ook bent, waar je ook bent en wat je ook doet in het dagelijks leven...

 '' We bewandelen allen de paden naar onze dromen! ''

En wanneer je dit doet kan het zomaar zijn dat je verdwaalt en dat je op een doodlopend pad terecht komt.

Of dat je geconfronteerd wordt met vervelende obstakels, terugkerende emoties, frustraties en negatieve gedachten. Ook kun je gaandeweg iets hebt ontdekt waar je dringend antwoorden op zoekt maar niet weet hoe te beginnen.

 Het kan zelfs zo aanvoelen dat je innerlijke kompas door omstandigheden stuk is gelopen en de wijzertjes geen richting meer kunnen aangeven. 

Gevoelens van angst, twijfel en zelfvertrouwen spelen dan gauw een rol.

Wanneer je voor langere tijd verdwaalt bent in een vicieuze cirkel kan je uitgeput raken en nauwelijks energie hebben om datgene te manifesteren wat je graag wilt.

 '' Velen mensen raken in deze tijd letterlijk verdwaald binnen de muren van onze samenleving.''

Voel jij je eenzaam of verdwaalt binnen een bepaald patroon waar je niet uitkomt ? Ervaar je innerlijke spanning of blokkades?

 Streef je naar een diepere verbinding jouw eigen kern? Liefdevolle relaties? Wil je vanuit onvoorwaardelijke liefde jouw stappen zetten? Ben je klaar voor een diepe ontspanning?

Een reis in in jouw binnenwereld?

Dan is een healing wellicht iets voor jou! 

pexels-photo-6932085.jpgWegens omstandigheden is de praktijk vanaf 1 Oktober tijdelijk gesloten.

pexels-mikhail-nilov-6932123.jpg

Soulreading

Een Soulreading bestaat uit een energetische bodyscan en een healing waarin innerlijke blokkades van zowel fysieke, emotionele als geestelijke aard worden behandeld en besproken.

In de reading wordt er een krachtige verbinding gemaakt met jouw innerlijke bron en wordt er een uitgebreide intuïtieve bodyscan gedaan op zowel jouw fysieke als energetische lichaam.

Ook zal er tijdens deze behandeling gechanneld worden. Dit houdt simpelweg in dat waardevolle informatie voor uw complete welzijn wordt teruggekoppeld. Hierdoor kunt u antwoorden krijgen op diepe vraagstukken en klachten waarmee u wellicht enige tijd worstelt.

 

Het is mogelijk om vragen te stellen over uw gehele welzijn en om verbinding te maken met hogere sferen van bewustzijn.

 

Tijdens de healing worden alle energiecentra's en banen  in uw lijf behandeld doormiddel van energetische handopleggingen, aromatherapie, soundhealing, channeling en diepe mediatietechnieken.

Duurt tot 2 uur

Persoonlijke investering:

€ 90,- p /u

pexels-photo-6252103.jpeg

Soundhealing met hoofdmassage

Een energetische soundhealing is een krachtige reiniging voor jouw hele systeem! Laat je meevoeren in een harmonische trans door de diepe klanken, vibraties en frequenties van diverse kristallenklankschalen, instrumenten en technieken.

 

Tijdens deze persoonlijk afgestemde behandeling ontvang je een energetische healing waarin alle energiebanen in jouw lijf worden gereinigd &  opgeladen.

 

Inclusief een heerlijke energetische holistische hoofdmassage!

 

De gebruikte klanken hebben een harmoniserend en herstellend effect op het DNA.

De healing is bevorderend voor zowel jouw emotionele, fysieke  mentale als spirituele welzijn. De trillingen en klanken laten alles weer stromen!

Duurt tot 1,5 uur

Persoonlijke investering:

€ 90,- 

Het is mogelijk om trajecten te volgen met diverse energetische behandelingen en coachingsessies. 
Voor meer info over de behandelwijze neem contact op.

Anker masage
IMG-20210222-WA0004.jpg

Rowan Smeets

Succesverhaal

Met veel trots en dankbaarheid mag ik zeggen, dat Morena in korte tijd één van mijn allerbeste vriendinnen is geworden. Ik heb haar leren kennen als een hartelijk, liefdevol en onbaatzuchtig mens. En het is mede dankzij haar, dat ik mij niet meer eenzaam voel op deze planeet. 

 

Bij deze nog een persoonlijke boodschap naar jou toe lieverd: “Een diep dankjewel vanuit mijn hart voor onze vriendschap. Ik ben eindeloos dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen.”

 

Morena is een prachtige, jonge vrouw, die mij ontzettend heeft verrast en geraakt met haar diepgaande wijsheid, welke van een niveau is dat men zou verwachten bij de oude, wijze sjamanen. Het is werkelijk wonderbaarlijk hoe zij op haar relatief jonge leeftijd in staat is om in tijden van hevige persoonlijke turbulentie, de inzichten en harmonie te verschaffen die nodig zijn om gebeurtenissen en situaties te overstijgen.

 

In mijn persoonlijke leven kamp ik sinds kinds af aan met gevoelens zoals mij niet thuis voelen, anders zijn, depressiviteit, maar ook suïcidale gedachten en tendensen en hevige stemmingswisselingen. Zo lang ik me kan herinneren ben ik emotioneel compleet uit balans met niet alleen psychische maar ook fysieke klachten tot gevolg. Ontspannen lukt mij zeer moeilijk en in de afgelopen jaren hebben de nodige triggers in mijn liefdesrelatie zelfs met enige regelmaat paniekaanvallen veroorzaakt. Temidden van een situatie welke weer dreigde uit te monden in een paniekaanval, was Morena daar en wist zij mij binnen letterlijk een split-second volledig tot rust te brengen. Dit gebeurde op een bekrachtigende, energetische wijze. Daarnaast ook met behulp van haar ongekende diepgaande empathie, kennis en wijsheid. 

Waneer het je bereid bent af te stemmen op jouw hoogste waarheid, zul je merken dat Morena al heel gauw weet waar jouw (onderdrukte of onbewuste) pijn en knelpunten zitten, alsmede jouw (onderdrukte of onbewuste) persoonlijke behoeftes en verlangens. En om het helemaal af te maken: zij kan jou helpen zien wat er in een situatie nodig is ivoor jou (en de ander) om tot een harmonieuze staat te komen, waarin je in volledige rust, ontspanning en overgave kunt accepteren en omgaan met dat wat is. Dit, terwijl ze jou weer in contact brengt met jouw eigen kracht. Mijn paniekaanval kreeg niet eens een káns. Alles was meteen kalm, gerelativeerd, logisch en oké. Ik voelde me zo sterk in mijzelf staan en alsof mijn bewustzijn meteen enkele niveaus was gestegen. Ik voelde dit keer oprecht: alles komt goed en ik kan alles aan, wat er ook op mijn pad moge komen. 

 

Morena is één van die mensen die enkel in staat zijn om hun werk te doen wanneer het vanuit hun hart en ziel komt. En wat ben ik dankbaar dat zij haar passie heeft gevonden zodat zij doet waar zij het allerbeste in is en waarvoor zij hier gekomen is: mensen helpen te helen, te transformeren en naar een hoger bewustzijnsniveau te tillen.

 

En wanneer ik haar nodig heb omdat ik door een moeilijke tijd ga: is zij daar. Want zij houdt van mensen en helpt je graag, met alle liefde.

Hartstikke bedankt Rowan voor deze prachtige review!

Liefs Morena

bottom of page